Hoppa till sidans innehåll
<< News & Blog
Webbsidor

JCORE®, ett säkert och snabbt WordPress-tema

JCORE

Får det lov att vara ett WordPress-tema som kan anpassas till vad om helst?

WordPress är en av de vanligaste plattformarna för webbplatser i världen. Varje WordPress-webbplats byggs på ett tema som avgör webbplatsens struktur och utseende. Men hur väljer man rätt tema för sig själv – räcker det med de färdiga teman som finns, eller är det bättre att välja det flexibla, inhemska JCORE®?

Utseende och användarupplevelse är viktiga faktorer när du försöker locka besökare till din webbplats. Därför bör du välja ett tema som bäst motsvarar syftet och behoven för webbplatsen. Ett bra tema hjälper till att skapa en professionell och pålitlig bild av din verksamhet och framhäver ditt företag väl.

Förutom ett vackert utseende är det värt att tänka på webbplatsens framtida utveckling när man väljer tema: är underhållet enkelt, kan du göra det själv, eller måste underhållaren vara ett matematisk kodgeni på Nobel-nivå ? Ett levnadsvillkor för webbsidor och synlighet i sökresultat kräver nämligen levande och utvecklingsbart innehåll.

Nedan diskuterar vi skillnaderna mellan färdiga teman och vårt eget JCORE®-tema.

Färdigt tema kan vara helt okej, men…

Färdiga teman finns både som gratis och betalda alternativ. Gratis teman kan i vissa avseenden vara helt användbara verktyg för att bygga webbplatser; de är lätta att använda och installationen går ofta snabbt, även om du inte är en erfaren webbguru.

Nackdelen med gratisversionerna är att många andra företag också använder dem. Om du väljer ett gratistema får du räkna med att stöta på flera kloner av din egen webbplats på nätet.

Om du letar efter en mer professionell look erbjuder betalda teman bättre anpassningsmöjligheter. Medan gratis teman kan justeras i viss mån utan kodningskunskaper, kan du i de betalda versionerna lägga till anpassade funktioner och egenskaper på din webbplats.

Betalda teman kan också kombineras med olika sidbyggare som Elementor, som låter dig ändra sidans utseende ganska långt utan några kodningskunskaper. Elementor är ett utmärkt tema och redskap om du behöver en enkel blogg eller en sida som fungerar som ditt företags visitkort. För större projekt är det dock inte lika effektivt, eftersom det gör sidorna tunga och långsamma att använda. Google uppskattar inte långsamhet och bedömer långsamt laddade webbplatser dåligt, vilket resulterar i sämre sökresultat.

Den största utmaningen med färdiga teman är dock stödet vid problem. I gratisversioner kanske det inte alls finns något stöd, och även för betalda versioner kan utvecklingsteamen befinna sig på andra sidan jorden, vilket fördröjer hjälpinsatser. Priserna på teman varierar ofta beroende på vilket stöd utvecklaren erbjuder. Att få uppdateringar kan också kräva att du prenumererar på temat under en viss tidsperiod.

…varför inte samtidigt välja ett WordPress-tema som kan anpassas till precis vad som helst?

Om du istället söker en enkel underhållslösning och ett tema med alla möjligheter rekommenderar vi varmt vårt eget JCORE®. Detta är inte bara smicker utan ett faktum: JCORE® kan anpassas till precis vad som helst.

Varför vågar vi tala så varmt om vår egen produkt? För att JCORE® är så mycket mer än bara ett tema – det är resultatet av års utvecklingsarbete och samling av de bästa metoder och tekniker vi har funnit. JCORE® utvecklas också ständigt, eftersom vårt utvecklingsteam ständigt söker nya sätt att utnyttja artificiell intelligens, både i sitt arbete och i temats funktioner.

Hos oss på J&Co behöver du alltså inte tänka på teman eller verktyg för webbplatsunderhåll, eftersom vi bygger alla våra kunders WordPress-webbtjänster på vårt eget JCORE®-tema.

Med JCORE® kan grunden för din webbplats skapas snabbt och smidigt, vilket gör att vi kan fokusera på mer krävande anpassningar som integrationer, kalkylatorer eller andra skräddarsydda funktioner. Du får precis den webbplats du alltid har drömt om.

JCORE® är också utformat för att vara klart och intuitivt ur ett innehållshanteringsperspektiv. Praktiskt taget allt kan redigeras – du får de bästa delarna i en härlig kombination. Lite som en god cocktail!

JCORE® är kompatibelt med Gutenberg, WooCommerce och LearnDash. Det passar också perfekt med vår JQUEST-spelplattform, så att du enkelt kan integrera JQUEST-spel i din webbplats.

Vad säger du, ska vi paketera in en JCORE®?

Är du intresserad av att se JCORE®-temats funktioner? Boka tid för en demo via formuläret nedan!

Läs också

FÅNGADE VI DITT INTRESSE? HÖR AV DIG.

Ta kontakt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.