Hoppa till sidans innehåll

BETTER

Webbtjänster – design, utveckling och drift

UX och Design

För oss går visuell design och användarvänlighet hand i hand. Vår design har alltid ett syfte – oavsett om det handlar om att optimera webbplatsens funktioner, förnya en varumärkesidentitet eller lägga till 3D-visualiseringar. Vi skapar starka designlösningar som balanserar kreativitet, lekfullhet och aktuella trender. Från konceptualisering av dina webbtjänster till skapandet av användarvänliga gränssnitt ser vi till att ditt varumärkes visuella stil är i linje med dina värderingar.

  • Konceptualisering: Vi utvecklar heltäckande koncept för dina webbtjänster som förenar dina affärsmål med en sömlös användarupplevelse.
  • Varumärke och visuell identitet: Din visuella identitet berättar ditt varumärkes historia vid första anblick. Vi skapar ett starkt och igenkännligt varumärke genom att utveckla sammanhängande färger, logotyper, typografi och bildspråk som stärker ditt budskap och din marknadsföring.
  • UI/UX-design: Vår design av användargränssnitt fokuserar på både användbarhet och visuellt uttryck, vilket skapar intuitiva användarupplevelser.
  • 3D-visualiseringar: Vi ger din webbplats och dina marknadsmaterial liv genom högkvalitativa 3D-visualiseringar och animationer, vilket gör även komplexa idéer lättförståeliga och visuellt engagerande.

Webbutveckling

Oavsett om det är en webbplats, onlinebutik, kampanjsidor eller systemintegrationer, ser vi till att våra lösningar stöder dina affärsmål och levererar en exceptionell användarupplevelse. Våra erfarna webbutvecklare genomför noggrant planeringen och implementeringen av varje lösning, vilket garanterar både smidig funktionalitet och hög visuell kvalitet.

  • WordPress-utveckling: Vi skapar hållbara WordPress-webbplatser som kombinerar användarvänlighet, sökmotoroptimering och ditt brands identitet.
  • Lösningar för e-handel: Vi bygger webbutiker med fokus på försäljning och kundnöjdhet. Med WooCommerce-plattformen levererar vi skräddarsydda, användarvänliga shoppingupplevelser. Från enkel produktadministration till mer avancerade behov, erbjuder vi allt som krävs för smidig butiksdrift och tillväxt.
  • Kampanjsidor: Anpassade efter dina kampanjbehov, designas våra sidor för att attrahera, engagera och vägleda användare mot önskade åtgärder – vare sig det gäller en produktlansering, erbjudande eller en marknadsföringskampanj.
  • Integrationer och skräddarsydda lösningar: Vi hjälper dig att koppla ihop din webbplats till olika verktyg och system, från CRM och nyhetsbrevsplattformar till betalningssystem och bokningssystem. Vi skapar även skräddarsydda lösningar, såsom kalkylatorer, produktkonfiguratorer och andra webbaserade verktyg för att förbättra webbplatsens funktionalitet.

Underhåll, Support & Hosting

När ett webbprojekt är färdigt är det viktigt att hålla webbplatsen säker, uppdaterad och lätt att hantera. Vi erbjuder omfattande support från det första mötet till ett fortlöpande underhåll. Vi sköter allt som berör din webbplats – från hosting och säkerhet till mindre utveckling och underhåll.

  • Hosting
  • Domänhantering
  • Säkerhet
  • Underhåll