Siirry pääsisältöön

ENGAGING

Vuoro­vaikutteiset työkalut parempaan käyttäjä­kokemukseen

CHOOSER

Konversiotyökalu ja valinnan avustaja

Chooser auttaa verkkosivustosi kävijöitä löytämään juuri heille sopivat tuotteet ja palvelut nopeasti – personoitujen kysymysten, valintojen ja interaktiivisten lomakkeiden avulla. Seurannan ja analytiikan ansiosta keräät arvokasta dataa käyttäytymisestä ja kehität sivustoasi sekä markkinointiasi datalähtöisesti.

  • Hyödyt: Lisää konversioita, personoi käyttäjäpolku, kerää dataa valinnoista.
  • Sopii: Verkkokaupoille, palveluntarjoajille, hotelleille, hyvinvointisivustoille, koulutus- ja oppilaitoksille sekä mille tahansa sivustolle, joka haluaa ohjata käyttäjiä tehokkaammin ja kasvattaa konversioita.

TIETOVISA

Viihdyttävä peli sitouttamiseen ja tiedon jakamiseen

Visojen avulla voit tarjota kävijöillesi viihdyttävää sisältöä, testata heidän tietämystään tai jakaa brändiisi liittyviä faktoja ja tarinoita – aina brändisi ilmeen mukaan suunniteltuna. Tietovisa voidaan upottaa suoraan sivustollesi tai jakaa erillisellä domainilla tai QR-koodin kautta. Tarpeidesi mukaan tietovisaan voidaan liittää lomakkeita, toplistoja, badgeja ja muita pelillisiä elementtejä.

  • Hyödyt: Sitouta kävijöitä, lisää vuorovaikutusta
  • Sopii: Blogeille, kampanjasivustoille, oppimisympäristöille, yrityksen sisäisiin koulutuksiin

Kiinnostuitko? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon.

INTERAKTIIVINEN KUVATYÖKALU

Tee kuvista informatiivisia ja vuorovaikutteisia

Interaktiivinen kuvatyökalu on lisäosa, joka antaa verkkosivustosi kuvillesi uuden ulottuvuuden. Lisää kuviin helposti klikattavia hotspotteja, jotka tarjoavat lisätietoja, linkkejä tai videoita. Olipa kyseessä tuotekuva, tilaesittely tai opas, tämä työkalu tekee kuvistasi informatiivisia ja vuorovaikutteisia, parantaen käyttäjäkokemusta ja lisäämällä sitoutumista.

  • Hyödyt: Lisää kuvien informaatioarvoa, paranna käyttökokemusta, ohjaa käyttäjiä.
  • Sopii: Verkkokauppoihin, kiinteistösivustoille, matkailusivustoille.
  • Hinta: 780 €, sisältää 12 kk lisenssin