Siirry pääsisältöön

SECURE

Ylläpito, tuki ja hosting

Hosting ja domainit

Tarjoamme korkeatasoista, niin sanottua managed hosting -ylläpitopalvelua WordPressille yhteistyössä tytäryhtiömme Bojacon kanssa. Bojacon palvelimet takaavat sivustollesi nopeat latausajat ja turvallisen ympäristön, ja ne sijaitsevat Suomessa, noudattaen EU tietosuojaa koskevia määräyksiä. Palvelumme on luotettava ja valvottu, täyttäen kaikki tietoturvan ja suorituskyvyn vaatimukset, joten verkkosivustosi toimii vakaasti vuorokauden ympäri. Toimimme myös domainvälittäjänä.

  • NOPEA: Hosting-palvelumme takaa sivustosi nopean latauksen, mikä parantaa käyttäjäkokemusta ja sijoitusta Googlen hakutuloksissa.
  • TURVALLINEN: Korkean tason tietoturvamme ansiosta voit olla varma, että sivustosi on hyvin suojattu – voit nukkua yösi rauhassa.
  • HUOLETON: Hoidamme kaikki ylläpito- ja hostingasiat puolestasi, jotta voit keskittyä täysillä oman liiketoimintasi kehittämiseen.

Tekninen ylläpito

Tekninen ylläpitomme varmistaa, että sivustosi toimii moitteettomasti ja pysyy ajan tasalla:

  • Säännölliset päivitykset: Päivitämme WordPressin, lisäosat ja teemat varmistaen, että sivustosi pysyy nopeana ja turvallisena.
  • Räätälöity ylläpito: Jokainen sivusto on erilainen – mukautamme palvelumme yrityksesi tarpeisiin ja liiketoiminnan tavoitteisiin.
  • Jatkuva seuranta: Seuraamme sivustosi suorituskykyä ja tietoturvaa, jotta se on aina valmiina kohtaamaan uudet haasteet ja kasvavat kävijämäärät.

Yhdessä luomme verkkosivuston, joka tukee menestystäsi verkossa, samalla kun sinä voit keskittyä yrityksesi kasvuun.

Tuki ja pienkehitys

Kun sivustosi on julkaistu, olemme tukenasi kaikissa tilanteissa:

  • Nopea apu ja ongelmanratkaisu: JCARE™-palvelumme tarjoaa apua arjen kysymyksiin, ongelmatilanteisiin ja pienkehitystarpeisiin.
  • Henkilökohtainen palvelu: Nimetty yhteyshenkilö ja tekninen tiimimme ovat tavoitettavissa Slackin tai Teamsin kautta, varmistaen nopean ja helpon yhteydenpidon.
  • Joustavat päivitykset: Pienet päivitykset hoituvat joustavasti – pääsääntöisesti maanantaisin ja torstaisin, ja kiireellisissä tapauksissa saman päivän aikana.
  • Design- ja kehitystuki: Tarjoamme apua myös pienissä design- ja kehitystehtävissä, kuten kuvien, animaatioiden ja muun visuaalisen sisällön viimeistelyssä, jotta sivustosi pysyy ajantasaisena ja tukee brändiäsi.

Haluatko siirtää hosting-palvelusi meille tai kysyä lisää? Tiimimme auttaa mielellään löytämään parhaan ratkaisun juuri sinun verkkosivustollesi.